با سلام و درود بر شما کاربران عزیز مهزیار فولاد صننعت. در این مقاله قصد قصد داریم به معرفی انواع پروفیل آهنی پرداخته و آن را برای شما عزیزان تشریح نماییم. با ما همراه باشید.
در مورد پروفیل ها بیشتر بدانیم
پروفیل ها ابعاد و ضخامت های گوناگونی دارند و به دو دسته پروفیل باز و پروفیل بسته تقسیم می شوند. پروفیل های باز در ساخت و ساز های بزرگ استفاده می شوند و به آنها پروفیل هایی با سطح مقطع Z می گویند. از پروفیل های باز در ساخت سقف های بزرگ مثل سقف انبارها، سوله ها، و سالن های ورزشی و پارکینگ های عمومی استفاده می شود. دسته ی دیگر از پروفیل ها، پروفیل های بسته هستند که از آنها در تولید لوله و درب و پنجره استفاده می شودو همچنین در تولید پروفیل پی وی سی و پروفیل های کرکره برقی کاربرد دارند.
معرفی انواع پروفیل آهنی
عموما پروفیل ها در سه دسته تولید و ساخته می شوند:
- قوطی و پروفیل ساختمانی
- کامپوزیتی
- الومینیومی و گالوانیزه
که در اینجا به معرفی انواع پروفیل های قید شده خواهیم پرداخت.
انواع پروفیل آهنی ساختمانی
پروفیل ساختمانی خود شامل 3 دسته است: 1.پروفیل نورد گرم 2.پروفیل نورد سرد 3.پروفیل مرکب
پروفیل نورد گرم به شکل قوطی می باشد و از شکل دادن به شمش فولادی ساخته می شود.
پروفیل نورد سرد را از ورق های فولادی تولید می کنند، به این ترتیب که ورق فولادی را خم و پرس می کنند و شکل آن هم ناودانی شکل است. از آن در کارهای سبک ساختمانی استفاده می نمایند، مثل: سقف های کاذب، تیرهای تکیه گاهی و ….
پروفیل های مرکب: هم از اتصال چند پروفیل گرم و چند پروفیل سرد بوجود می آیند.
انواع پروفیل آهنی کامپوزیتی
پروفیل کامپوزیتی در صنعت ساختمان سازی و صنایع دیگر بسیار مورد توجه است. دلایل اهمیت این قوطی و پروفیل این است که از خوردگی جلوگیری می کند و باعث افزایش طول عمر سازه می شود، در برابر ارتشاعات و لرزش ها مقاوم است، به همین خاطر از این قوطی و پروفیل در شرایط آب و هوایی نامناسب یا در جاهایی که رطوبت باعث خوردگی می شود، استفاده می کنند. و در آخر قابل به ذکر است که استفاده از پروفیل های کامپوزیتی باعث می شود وزن نهایی ساختمان و بنا سبک شود.
پروفیل های آلومینیومی
پروفیل های آلومینیومی دو قالب دارند: 1.ساختمانی 2.صنعتی
در صنعت ساختمان سازی این پروفیل آهنی بعنوان درب و پنجره و … کاربرد دارد، و در صنایع دیگر قطعات مختلفی از پروفیل آلومینیومی ساخته می شود. لازم به ذکر که درب و پنجره آهنی، انرژی را هدر می دهند، ولی درب و پنجره آلومینیومی، انرژی را حفظ می کنند. درب و پنجره آلومینیومی، ظاهری زیبا و تمیز هم به ساختمان می دهد.
انواع پروفیل آهنی گالوانیزه
پروفیل گالوانیزه در صنعت و ساختمان سازی استفاده می شود. در برابر فشار های جوی ( در ارتفاعات بالا ) بسیار مستحکم و مقاوم است. ضخامت این پروفیل یک میلی متر است و در صورت در خواست مصرف کننده، تا 2 میلی متر می تواند تولید شود.
پروفیل چه کاربرد هایی در صنعت ساختمان دارد؟
قوطی و پروفیل ساختمانی بعنوان نرده های فلزی استفاده می کنند. نرده های فلزی درب و پنجره، کنار راه پله ها و در نرده کشی های اطراف کارخانجان نیز مورد استفاده دارد.
قوطی ستونی که پروفیل های مربع یا مستطیل است، در ستون و اسکلت فلزی ساختمان استفاده می شود. در صنعت خودرو سازی نیز از قوطی و پروفیل استفاده می شود. برای ساخت پایه میز و صندلی، از پروفیل های مربع استفاده می شود. برای ساخخت چهارچوب بزرگ آهنی از پروفیل نبشی استفاده می شود.
کاربرد پزشکی
قوطی و پروفیل در صنعت پزشکی نیز کاربرد فراوان دارد . و در ساخت انواع مختلف تخت های بیمارستانی و در ساخت تجهیزات آزمایشگاهی، از قوطی و پروفیل استفاده می شود و در این حوزه، قوطی های ستونی هم کاربرد بسیاری دارند. مثل: ساخت تجهیزات خمل بیمار، وسایل آزمایشگاه و ساخت تخت های بیمارستانی.
کاربرد پروفیل آهنی در تابلو های راهنمایی و رانندگی
تابلو های راهنمایی و رانندگی داخل شهری، بیرون شهری و میان جاده ها را از پروفیل های ستونی می سازند.
وسایل مایحتاج
انواع زیر پایه ها، انواع مبلمان فلزی، انواع قفسه های فلزی، تخت خواب های فلزی، سرویس های غذاخوری فلزی و انواع جالباسی ها از پروفیل ساخته می شود.
کاربرد پروفیل آهنی در حوزه ی ساختمان و عمران
بسیاری از پایه ها در صنعت پتروشیمی و پالایشگاهی از قوطی و پروفیل ساخته می شود. پایه های بندر ها و اسکله ها نیز از قوطی و پروفیل می باشد.
صنایع خودرو سازی
اتاق انواع خودرو های سبک و سنگین مثل: یدک کش ها و تریلر ها، چرخ دستی های برقی و باربند ها و انواع گوناگون سازه ها و استراکچر ها و ازپروفیل های قوطی و ستونی است.
کاربرد پروفیل آهنی در حوزه ی تفریحی و ورزشی
در حوزه ی ورزشی و تفریحی می توانیم اشاره کنیم به تجهیزات ورزشی پارک ها و ایستگاه های سلامت که همگی از قوطی های پروفیل هستند. از قوطی و پروفیل در ساخت لوازم ورزشی باشگاه ها، ساختن آلاچیق، انواع فیلد ها در مجتمع های تفریحی و تالار ها و …. استفاده نمود.
در پایان باید گفته شود که این مقاطع فولادی یا قوطی و پروفیل ها در کنار مزایای فراوانی که دارند، از معایبی هم برخوردارند، و آن این است که این پروفایل ها برای تولید نیاز به دستگاه های بسیار گرانی دارند و فناوری های خاصی برای تولید آن نیاز است. به همین خاطر، شرکتم های کمی قادر به تولید آن هستند و تولید آن نسبت به سایر آهن آلات کمتر و محدودتر است.
شرکت مهزیار فولاد صنعت تامین کننده ی انواع قوطی و پروفیل های آهنی است و در نظر دارد خدمات خود را به بهترین شکل ممکن در اختیار شما عزیزان قرار دهد. شما می توانید با تماس با واحد فروش شرکت به شماره 44449101-021 تماس حاصل نموده و یا با ارسال صورت های درخواستی خود به واتساپ شرکت به شماره 09383940223 تیم فروش شرکت را از صورت های درخواستی خود آگاه نمایید. کارشناسان ما در کوتاه ترین زمان ممکن صورت های ارسالی شما را پیگیری نموده و پیش فاکتور مربوطه را در کوتاه ترین زمان ممکن ارسال خواهند نمود. همچنین جهت مشاهده قیمت روز آهن آلات، می توانید اپلیکیشن مشاهده قیمت آهن آلات را نصب نموده و و به صورت آنلاین از قیمت آهن آلات بهره مند شوید.
ما را در اینستاگرام دنبال کنید
جهت مشاهده ساخت کلیپ های مقاطع فولادی اینجا را کلیک کنید
کانال تلگرام
دیدگاهتان را بنویسید